17. výročie svadby! Dojímavé vyznanie Zeta Jonesovej manželovi

Napriek kríze a dočasnému odlúčeniu sa k sebe vrátili a tvoria manželský pár dodnes. V nedeľu oslávila herečka Catherine Zeta-Jones a jej partner Michael Douglas 17. výročie sobáša.

21.11.2017 09:00
debata
Manželský herecký pár Michael Douglas a... Foto: Profimedia
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Manželský herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones na siedmom ročníku Legacy of Vision Gala v Los Angeles.

Waleská rodáčka na to upozornila na svojom Instagrame, kde zdieľala sedemnásť rokov starú fotografiu dvojice kráčajúcej spred oltára. „Pred sedemnástimi rokmi som povedala áno môjmu najlepšiemu priateľov a otcovi našich dvoch krásnych detí,“ napísala herečka na Instagrame.

„Myslela som si, že už nemôže prísť krajší deň ako bol ten svadobný, ale stalo sa tak. Krásne výročie, Michael,“ pokračovala Zeta-Jones, ktorá len nedávno dostala cenu nadácie Anne Douglasovej, manželovej nevlastnej matky a svojej svokry.

Štyridsaťdeväťročná brunetka sa dávnejšie priznala, že obdobie manželskej krízy bolo náročné pre oboch partnerov a každý z nich si vytrpel svoju porciu bolesti. Láska ich však znovu priviedla k sebe a stmelila ešte viac.

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #svadba #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...