Opatovský znovu s Čírovou: Spievať s ňou je pre mňa vždy zážitok

Mária Čírová a Robo Opatovský, ktorí spolu vlani absolvovali úspešné vianočné turné, si ho tento rok na žiadosť fanúšikov zopakujú.

25.11.2017 12:00
Speváčka Mária Čírová a jej kolega Robo... Foto:
Speváčka Mária Čírová a jej kolega Robo Opatovský.
debata

„Koncerty s Máriou boli pre mňa hudobným zážitkom. Je to úžasná speváčka a veľká profesionálka, ale aj kamarátka a bezprostredná žena. Najviac som si užíval duetá – Vianoce, Čas sviečok, Prší a takisto Máriin song Kto vie. Tento rok chceme pre našich fanúšikov pripraviť viac prekvapení. Jedno, čo môžem prezradiť je, že budeme spievať viac duet, nakoľko to sa minulý rok návštevníkom páčilo najviac. Ladí nám to spolu veľmi dobre,“ povedal Opatovský.

"Program bude mierne zmenený a najmä bude iné nástrojové obsadenie, čiže zvukovo to bude určite veľmi zaujímavé,“ doplnila ho Čírová.

Dvojica sa postupne predstaví v Považskej Bystrici, Trenčíne, Bratislave, Poprade, Vranove nad Topľou a Ružomberku. "Veľkou výzvou pre nás oboch je bratislavský Istropolis a trenčiansky Piano club. Minulý rok sa nám podarilo vypredať Veľkú sálu Istropolisu, tak dúfam, že to vyjde aj tento rok. A Trenčín patrí medzi moje obľúbené slovenské mestá. Dúfam, že tam máme veľa fanúšikov,“ uzavrel Opatovský.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #spev #Vianoce #Mária Čírová #Robo Opatovský

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...