Goldblum je pred plastikami obozretný. U lekára som videl Cher, tvrdí

Hoci oslávil už 65. narodeniny, herec Jeff Goldblum vyzerá stále veľmi mladistvo a má priam chlapčenský šarm. Ten rozhodne nie je produktom bláznivej honby za mladosťou.

25.11.2017 10:50
Herec Jeff Goldblum na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Jeff Goldblum na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre magazín GQ prezradil americký herec, ktorého najnovšie môžu diváci vidieť v kinách vo filme Thor: Ragnarok, že „pred pobláznením plastickou chirurgiou sa mám nazaj na pozore“.

„Nemyslím si, že by som dostal ďalšiu úlohu, ak by som si niečo nechal urobiť,“ vyhlásil v interview. „Pred pätnástimi rokmi ma niekto poslal k dermatológovi kvôli pigmentovej škvrne zo slnka. Odrazu z ničoho nič mi hovorí, že by som si mal pozrieť jeho portfólio,“ opísal svoju skúsenosť Goldblum. „Ukázal mi Cher a kopu ďalších ľudí a povedal: ‚Pozrite sa, aj ja som už pár zákrokov podstúpil‘- čo som si, samozrejme, všimol,“ pokračoval Goldblum.

Dodal ešte, že hoci prezentácia vyzerala dobre, skrátka nemohol kývnuť na to, že by aj jemu niečo lekár vylepšil na tvári. „Tie vrásky predsa niečo znamenajú,“ vyhlásil pre austrálsku verziu pánskeho magazínu, ktorý ho vyhlásil za svoju medzinárodnú ikonu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #mladosť #vrásky #chirurgia #Jeff Goldblum

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...