Potvrdené! Princ Harry si vezme Meghan Markleovú, svadba bude na jar

Britský princ Harry povie áno svojej priateľke - herečke Meghan Markleovej. Potvrdil to v oficiálnom vyhlásení, ktoré médiám sprostredkoval Clarence House - oficiálne sídlo princa a tiež jeho macochy Camilly, vojvodkyne z Cornwallu.

27.11.2017 11:22
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle spoločne na Invictus Games v Toronte.
debata

Mladší syn princa Charlesa, ktorý je v následníckej línii piaty v poradí na kráľovské kreslo, tvorí pár s kanadskou herečkou už bezmála dva roky. Verejnosť dlho čakala na akt zásnub a tie prebehli v úzkom kruhu rodiny začiatkom mesiaca v Londýne. „Som potešený, že môžem ohlásiť naše zasnúbenie aj to, že som dostal požehnanie od rodičov mojej partnerky,“ uviedol pre médiá prostredníctvom vyhlásenia 33-ročný princ.

Markleovú, ktorá je od neho staršia o tri roky, si odvedie k oltáru na jar budúceho roka. Detaily obradu zatiaľ známe nie sú, no dá sa očakávať, že bude rovnako pompézny ako v prípade svadby jeho brata Williama a Catherine Middletonovej. Clarence House uviedol pre médiá, že ďalšie detaily zverejní v nasledujúcich mesiacoch.

Ako uvádzajú médiá, Markle sa už stretla s väčšinou kráľovskej rodiny a dokonca navštívila kráľovnú Alžbetu II. – Harryho starú mamu, ktorá len nedávno oslávila 70. výročie sobáša so svojím manželom – vojvodom z Edinburghu Philipom.

Princ Harry na archívnom zábere s Meghan... Foto: Reuters, Mark Blinch
Princ Harry na archívnom zábere s Meghan Markleovou. Princ Harry na archívnom zábere s Meghan Markleovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #princ Harry #svadba #JAR #Meghan Markle

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...