Meghan Markle pred Harrym randila so známym šéfkuchárom! Je to fešák

Mladší syn princa Charlesa, Harry, si už na jar vezme za manželku herečku Meghan Markleovú. Zaľúbenci sú spolu takmer dva roky a láska z nich priam srší vždy, keď sa médiám podarí zachytiť ich spolu.

29.11.2017 00:00
debata

Fakt, že 36-ročná tmavovláska už jedno manželtvo prežila, nie je tajomstvom. Po boku herečky sa však objavili aj ďalší viac-menej mediálne známi muži. Ktorí?

Cory Vitiello je celebritný šéfkuchár, ktorý sa teší v Kanade značnej popularite. Pracoval v Toronte už v čase, kedy sa do mesta prisťahovala aj pekná tmavovláska kvôli nakrúcaniu seriálu Kravaťáci. Ich vzťah trval dva roky, keď sa v roku 2016 rozišli. A hoci sa dvojica na margo ich lásky takmer nevyjadrovala, bolo známe, že spolu aj bývali.

You've been wonderful, Toronto. After nearly 10 years we've decided to serve our last burger on the 29th of this month. It's been such a special place for all of us at 89 Harbord Street - it's always been about the people more than anything else. Can't speak highly enough of the team I've been so fortunate enough to work with - beyond talented, caring and class acts, all the way around. And to everyone who's ever come through the door - from patron to regular to friend and now like family. We've seen the neighbourhood grow up around us - and first dates turn to into families of their own with booster seats at the bar. It's not an easy decision but with all of us having moved on to ventures outside of the restaurant - it only made sense to pass the torch (pink walls) to the next tenant of 89 Harbord. Can't wait to see what becomes of it. If you happen to be in the neighbourhood, please do drop in and say hi to the team that have held it high on their backs for all these years. We'll miss you. Lots of love from all of us. #THR #Toronto #Harbord

A post shared by Cory Vitiello (@coryvitiello) on

Rory McIlroy je profesionálny golfista, ktorému Meghan mala padnúť do oka v auguste 2014 počas jej pobytu v Dubline. Ani jeden z dvojice však romancu nepotvrdil. Médiá ich začali spájať potom, ako ju športovec vyzval, aby sa zapojila do Ice Bucket Challenge a fotografi ich spoločne pristihli na večeri v jednej z dublinských reštaurácií.

Profesionálny golfista, Rory McIlroy. Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Rory McIlroy Profesionálny golfista, Rory McIlroy.

Trevor Engelson je filmový producent, s ktorým sa herečka spoznala v roku 2004. V roku 2011 sa zasnúbili aj postavili pred oltár na Jamajke. O tri roky na to sa ich manželstvo rozpadlo, ako dôvod uviedli neprekonateľné rozdiely.

Meghan Markle a jej niekdajší manžel, producent... Foto: Profimedia
Trevor Engelson Meghan Markle a jej niekdajší manžel, producent Trevor Engelson.
Meghan Markle  v hľadisku počas otvorenia...
Meghan Markle (vplravo) v hľadisku počas...
+2Princ Harry na pódiu počas otvorenia športového...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....