Odpadnete! Táto turecká speváčka má 71 rokov, pozrite si jej klip

Ajda Pekkan sa narodila v roku 1946, rovnako ako Cher. Čo ich spája? Bezpochyby túžba po večnej mladosti.

29.11.2017 10:30
debata

Pri pohľade na jej fotografie z Instagramu ťažko uveriť, že prekročila sedemdesiatku. Človek by jej na prvý pohľad hádal polovicu.

V Turecku je Pekkan desaťročia známou celebritou a vo forme sa udržiava, podľa svojich slov, predovšetkým športom a zdravou stravou. Ako prezradila, trénuje denne. „Ale mám rada aj kebab či ryby. Najmä však pijem veľa vody,“ povedala pre Daily Mail.

Speváčka sa stala známou v rodnom Turecku už koncom šesťdesiatych rokov, kedy sa objavila v zopár filmoch. Následne však presedlala na inú kariéru – začala spievať. V roku 1980 dokonca reprezentovala Turecko v medzinárodnej pesničkovej súťaži Eurovízia. V roku 2009 ju New York Times prirovnal k Cher, ktorej rok narodenia je rovnaký – 1946.

Turecká hviezda sa nijako netají tým, že si nechala chirurgicky vylepšiť poprsie. Zároveň uviedla, že pravidelne podstupuje omladzovacie kúry vo vychytených kúpeľoch vo Švajčiarsku, uvádza Daily Mail.

Jej videoklip, ktorý je na youtube zverejnený od júla 2016 a v ktorom predvádza svoje telo mladice, už videlo vyše 5 miliónov ľudí.

Zároveň je na youtube k videniu aj jej vystúpenie na Eurovízii v roku 1980. Speváčka bola v tom čase ešte tmavovláska, no ako vidieť, štíhla sexi postavička bola jej devízou aj vtedy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Turecko #Cher #Ajda Pekkan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...