Manekýn z basy sa rozvádza, manželke chce platiť úplné minimum

O prácu nemá núdzu a randí s dedičkou miliónovej firmy. Napriek tomu však model a bývalý trestanec Jeremy Meeks nechce platiť svojej manželke toľko, koľko od neho žiada v rámci prebiehajúceho rozvodu.

28.11.2017 17:37
Jeremy Meeks Foto: ,
Model a bývalý väzeň Jeremy Meeks pred módnou prehliadkou Philipp Plein.
debata (1)

Ako píše americký portál TMZ.com, Meeks odmieta prijať návrhy odlúčenej manželky na to, koľko by jej mal po rozvode platiť a koľko by mal doplácať na ich spoločné dieťa.

Kým jeho ešte stále manželka Melissa Meeks tvrdí, že modelov príjem mesačne je okolo milióna dolárov, on sám hovorí, že táto suma nepresahuje šesťtisíc dolárov a práve od nej chce odvíjať aj výšku výživného, ktorú má doplácať na dieťa. Súhlasí s tým, že bude platiť tak, ako mu nariaďuje zákon. To by malo v jeho prípade znamenať 418 dolárov mesačne!

Jeremyho Meeksa preslávila kedysi fotografia z policajnej stanice, po zverejnení ktorej ho začali nazývať aj krásavcom z väzenia. Po absolvovaní jeho trestu, počas ktorého jeho manželka Melissa sama živila rodinu, Meeksa oslovilo niekoľko módnych domov a angažovalo ho v rámci prehliadok či fotení.

Meeks však trvá na svojom a hovorí, že jeho príjem nie je taký vysoký, ako uvádza manželka. Zároveň ju obvinil z toho, že zneužíva svoje postavenie na to, aby zarábala mediálne, zatiaľ čo on sám ide synovi dobrým príkladom, pretože si našiel prácu a usporiadal svoj život.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #manželka #odškodné #Jeremy Meeks

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...