K fanúšikom je Jennifer Lawrence poriadna mrcha! Tu je jej vysvetlenie

Držiteľka Oscara, známa americká herečka Jennifer Lawrence nepatrí medzi najmilšie hviezdy. Ani sama sa tým netají. O svojej nevrlosti k fanúšikom hovorila s Adamom Sandlerom.

30.11.2017 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na premiére filmu Matka! v kreácii Dior Haute Couture.
debata

Dvadsaťsedemročná blondínka sa priznala, že sa dokáže zmeniť na poriadnu fúriu, alebo nepríjemnú osobu. „Raz som šla von a bola som neuveriteľne nepríjemná. Stal sa zo mňa úplný magor,“ prezradila Lawrence. „Je to však môj jediný spôsob, ako sa brániť,“ pokračovala herečka.

Ak sa ju niekto pokúsi osloviť v reštaurácii, pravdepodobne sa dočká výstražne zdvihnutého prsta a odmietnutia. Herečka nemá rada ani to, ak ju fanúšikovia žiadajú o selfie. „Viete, čo niekedy urobím? Hovorím tým ľuďom, že mám voľno. Ako keď je nedeľa. Dnes je nedeľa a ja nepracujem, vážení,“ opísala svoje reakcie na dotieravých fanúšikov blondínka.

Komik Adam Sandler, s ktorým viedla rozhovor pre magazín Variety, sa jej priznal, že jeho taktika je trošku iná. Raz ho vraj muž požiadal o fotku a on mu odvetil, ale veď ty fakt nechceš tú fotku. Keď sa muž na neho nechápavo pozrel a opýtal sa, ako to myslí, Sandler zopakoval. „Fakt chceš mať tú fotku? Nie, ver, že nechceš,“ povedal fanúšikovi, ktorý vraj napokon súhlasil, že vlastne fotografiu s hercom vôbec nepotrebuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #fanúšik #Adam Sandler #odmietanie #nevrlosť

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...