Predstaviteľ rozprávkových princov Jan Čenský: Starne aj on, ale...

Obľúbený český herec Jan Čenský spoločenským podujatiam práve neholduje a vidieť ho na nich zriedka.

30.11.2017 10:30
debata

Aktuálne však spravil výnimku a na jednej sa ukázal. Pokrstil knižnú novinku Mořeplavec v jednom z pražských kníhkupectiev. A krstilo sa kvalitnou whisky, ktorú si herec počas večera vychutnal.

Herec Jan Čenský počas krstu knihy Mořeplavec v... Foto: Profimedia
Jan Čenský Herec Jan Čenský počas krstu knihy Mořeplavec v Prahe.

Nie je tajomstvom, že pred časom mu vrátili vodičský preukaz, o ktorý herec prišiel. Dôvod, prečo sa tak stalo, zostal pred médiami utajený.

56-ročný Čenský je u našich susedov dlhoročnou hviezdou seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde stvárňuje postavu lekára. Už sporadickejšie sa objavuje na filmovom plátne, zahral si napríklad v komédii Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) alebo vo filme Bastardi 3 (2012).

V minulosti ho preslávili najmä úlohy televíznych princov či sympatických nápadníkov princezien, ktorých si počas bohatej kariéry zahral naozaj mnoho. Jeho vzhľad ho na tieto roly predurčoval. Diváci si ho určite pamätajú vďaka českým rozprávkam Princové jsou na draka (1980) či Koloběžka první (1984).

56-ročný herec už pribúdajúce roky nezaprie, vrásky na jeho tvári sú toho dôkazom, zo svojho šarmu princa však nič nestráca. A predviedol to aj počas spomínaného krstu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Jan Čenský #Princové jsou na draka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...