Pripravený na spoločný život? Affleck vraj už býva u milenky...

Hoci herec Ben Affleck pred mesiacmi konečne priznal vzťah s producentkou Lindsay Shookusovou, novinári a paparazzovia ho stále vídali na mieste, kde žije jeho odlúčená manželka Jennifer Garner a ich tri deti.

01.12.2017 00:00
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League... Foto: ,
Herec Ben Affleck na archívnom zábere.
debata

Už viackrát sa objavili informácie, že Affleck zotrváva s rodinou na žiadosť svojej manželky. Tá síce nechce odvolať rozvod, ale pre blaho detí chce mať partnera po svojom boku. Affleck mal prebývať v záhradnej prístavbe.

Nie je jasné, čo z toho všetkého je pravda a čo nie, ale napríklad posledné oslavy Dňa vďakyvzdania strávil držiteľ Oscara práve s rodinou. Americké médiá však vypátrali, že 45-ročný herec sa konečne odhodlal na väčší krok. S príťažlivou producentkou zdieľa spoločný byt v New Yorku.

Má ísť o luxusný apartmán s výhľadom na Central Park, v ktorom sa nachádzajú tri spálne, premietacia miestnosť či súkromný mini-bazén. Affleck sa však na mieste zdržiava len v čase, keď je práve vo Veľkom jablku.

Vo veľkomeste väčšinu času trávi práve Shookus, ktorá stále pracuje ako producentka na programe Saturday Night Live. Affleck si svoj čas delí medzi ňu a svoju rodinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #milenci #Ben Affleck #apartmán #Lindsay Shookus

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...