Hviezdna bacuľka priznala: Závidela som mojej tučnejšej kolegyni

Komediálna herečka Rebel Wilson (37) samú seba ako krásnu neopisuje.

02.12.2017 14:00
Rebel Wilson Foto: ,
Herečka Rebel Wilson.
debata

V komédii „Pitch Perfect 3“ sa pred kamerami stretla s kolegyňami Brittany Snow, Ruby Rose, Hailee Steinfeld a Anna Kendrick. A všetky označala za prekrásne. Samú seba by však do tejto kategórie nezaradila.

„Všetky vyzeráme odlišne a to je dobré. Ale myslím si, že spomínané dievčatá, okrem mňa, sú všetky krásne a očarujúce,“ povedala pre Yahoo Be. Ako ďalej zdôraznila, prácu s nimi si užívala, pretože navyše sú aj veľmi veselé a zábavné. „Majú v sebe náboj, ktorý z nich vyžaruje a to je dôvod, prečo práca s nimi bola zábavou. Sú pekné zvonka aj zvnútra,“ dodala.

Svoju nadváhu opisuje s úsmevom. V rozhovore pre Telegraph spomenula, ako raz napísala divadelnú hru a obsadila do nej dievčinu s ešte plnšími krivkami ako má ona a publikum sa bavilo. „Povedala som si, že to dievča si získalo sympatie divákov rýchlejšie ako ja. Prečo? Rozdiel v talente som nevidela, ale zhodnotila som, že preto, lebo je tučnejšia než ja. A tak som si povedala: ‚Ako môžem ešte lepšie zabaviť divákov? Tak, že priberiem! A skutočne som pribrala a začala nakrúcať komédie‘.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hmotnosť #Rebel Wilson

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...