Naozaj kuriózne prepašoval Robbie Williams zo svojho bytu Geri Halliwellovú

Anglický spevák Robbie Williams raz skryl svoju kolegyňu Geri Halliwell v kufri auta, aby jej pomohol ujsť pred paparazzami.

04.12.2017 10:00
Robbie Williams Foto: ,
Robbie Williams počas benefičného koncertu "One Love Manchester".
debata

Prezradil to v rozhovore v televíznej relácii The Graham Norton Show, kde uviedol, že sa to stalo v čase, keď vlastnil byt v londýnskej štvrti Notting Hill. „Mal celkom verejné okno. Autobus sa mohol pri ňom pristaviť a ľudia by mohli každých 20 minút sledovať ako sa Robbie Williams pozerá na televíziu. Jedného večera bola u mňa Geri a neviem ako, ale pred bytom sa objavilo 20 až 25 paparazzov a osvetľovali nás bleskami, aby sme prišli k oknu,“ uviedol 43-ročný interpret s tým, že na miesto zavolal aj políciu, aby sa spýtal, čo s nimi môže robiť, od nej sa mu však pomoci nedostalo.

Williams vysvetlil, že počas toho, ako do bytu prišiel policajt, bola o dva roky staršia Halliwell skrytá v skrini. Po tom, ako muž zákona odišiel, začali s umelkyňou rozmýšľať, ako ju dostať z bytu von. „Mal som úžasný nápad, že ju dám do športovej tašky, pretože je veľmi malá. Tak som ju tam doslova dal a prehodil si ju cez rameno. Medzičasom si ma fotili paparazzovia a ja som sa správal ležérne. Geri tam mala auto a ja som ju dal do kufra jej auta,“ vysvetlil s úsmevom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Geri Halliwell #Robbie Wiliams

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...