Kráľovská rodinka ako z reklamy! Fešák Carl Philip môže byť spokojný

Po piatkovom krste švédskeho princa Gabriela, ktorý sa odohral v kaplnke Drottningholmského paláca v Štokholme, kráľovský palác už zverejnil aj oficiálne fotografie.

05.12.2017 00:00
debata (1)

Pózujú na nich šťastní rodičia synov Gabriela (3 mesiace) a Alexandra (1 rok a pol).

Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma... Foto: royalcourt.se
princezná Sofia Princ Carl Philip a princezná Sofia s ich dvoma synmi na oficiálnych záberoch po krste švédskeho princa Gabriela.

Carl Philip drží na kolenách staršieho z dvojice, Alexandra, ktorý sa usmieva do objektívu fotografa. Malého Gabriela má v náručí jeho krásna mama, princezná Sofia. Tá už počas obradu v kaplnke zaujala netradičným oblečením, keď zvolila kroj z jej rodného kraja.

Princ Carl Philip a princezná Sofia (dole) s... Foto: royalcourt.se
Princ Carl Philip Princ Carl Philip a princezná Sofia (dole) s ich dvoma synmi. Hore vľavo: sestry princeznej Sofie, hore vpravo: sestry princa Carla Philipa na oficiálnych záberoch po krste švédskeho princa Gabriela.

Na ďalšej fotografii pózujú okrem spokojných rodičov aj ich súrodenci. Dve sestry princeznej Sofie, Lina a Sara a dve sestry Carla Philipa – princezné Victoria a Madeleine.

Princ Carl Philip a princezná Sofia (dole) s... Foto: kungahuset.se
Princ Carl Philip Princ Carl Philip a princezná Sofia (dole) s ich dvoma synmi a rodičmi na oficiálnych záberoch po krste švédskeho princa Gabriela.

Na tretej fotografii zasa pózujú manželia Carl Philip so Sofiou spolu s ich rodičmi. Piatkový obrad bol už šiesty krst vo švédskej kráľovskej rodine v priebehu piatich rokov. A čoskoro bude ďalší. Princezná Madeleine spolu s manželom, bankárom Chrisom O'Neillom, pred časom ohlásili, že očakávajú tretí prírastok do rodiny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Švédsko #princ Carl Philip

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...