Princa Philipa hrá v seriáli, teraz sa s ním túži stretnúť

Herec Matt Smith by sa rád stretol s britským princom Philipom. Tridsaťpäťročný rodák z Northamptonu, ktorý manžela kráľovnej Alžbety II. stvárňuje v seriáli The Crown (2016), sa tak vyjadril počas rozhovoru v televíznej relácii Jimmy Kimmel Live!

05.12.2017 10:00
Herec Matt Smith. Foto: ,
Herec Matt Smith.
debata

„Veľmi rád by som stretol princa Philipa. On je enigma. Je veľmi super,“ povedal a dodal, že zatiaľ na stretnutie s vojvodom s Edinburghu nedostal návrh.

Herec už skôr vyjadril svoj obdiv k tomu, aká je princ Philip osobnosť. „On je taká obdivuhodná osoba. To na ňom zbožňujem, že si robil, čo chcel, kedy chcel, ako chcel a s kým chcel. Nepýtal si povolenie. A jeho manželka je kráľovná,“ uviedol svojho času v rozhovore pre denník Guardian.

Matt Smith, celým menom Matthew Robert Smith, chcel byť pôvodne futbalistom, no pre zdravotné problémy sa musel športu vzdať a začal sa venovať herectvu. Po absolvovaní štúdia divadla a tvorivého písania na University of East Anglia sa v roku 2003 stal hercom. Kariéru začínal v londýnskych divadlách. Vo filme debutoval v roku 2006, keď si zahral v dráme The Ruby in the Smoke. Účinkoval tiež v snímkach ako Lono (2010), Christopher and His Kind (2011), Bert & Dickie (2012), Lost River (2014), Terminator Genisys (2015) či Pride and Prejudice and Zombies (2016). Celosvetovo známy je však najmä vďaka stvárneniu Doktora v kultovom seriáli Doctor Who (2005), u nás známom aj ako Pán času, vďaka ktorému získal okrem iného napríklad nomináciu na cenu BAFTA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Smith #princ Philip

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....