Výhra v Let's Dance urobila z Kobielskeho krstného otca

Na Mikuláša pokrstila skupina Peter Bič Project v novom zložení svoj album "Dream“, ktorého krstným otcom sa stal herec Vladimír Kobielsky.

08.12.2017 00:00
Vadimír Kobielsky Foto:
Kapela Peter Bič Project krstila novinku Dream. Vadimír Kobielsky album pokrstil perím.
debata

Kapela prežila turbulentné obdobie, má nového klávesáka a speváčku. "Meniť zloženie kapely, na ktorú si už ľudia zvykli, je naozaj náročné. Podarilo sa to len pár skupinám, ustáli to napríklad Genesis, či ACDC. Ale musím povedať, že sa nám to oplatilo a vznikol album, ktorého nahrávanie sme si dokonale užívali,“ povedal s humorom Peter Bič.

Prečo padla voľba na Vladimíra Kobielskeho ako krstného otca novinky? "Peter za mnou prišiel s tým, že – ako on hovorí – „zrobíme to tak, že keď vyhráš Let's Dance, budeš krstný otec“. Skončil som síce s únavovou zlomeninou, ale dnes večer som tu. A keď som zistil že album sa volá „Dream“, povedal som si – kde sa dejú všetky sny? Predsa v perinách! Rozhodol som sa preto pokrstiť toto CD-čko perím. Želám mu, aby sa nieslo svetom ako pierko Forresta Gumpa a nech sa mu darí, tak, priatelia, ako sa vám o tom ani nesnívalo,“ zaprial Vladimír Kobielsky.

Na krste sa okrem herca zúčastnili aj Adam Ďurica, Lukáš Adamec, Alexander Bárta, Peter Cmorík, Juraj Miškov, Ivan Tásler a mnohí ďalší. „Teším sa, že Peter má stále nové nápady a energiu na to, aby robil takúto muziku. Je to skvelý gitarista, fantastický muzikant a môj kamarát, ktorého poznám už strašne dlho. Kedysi sme spolu hrali v IMT Smile a aj keď sa naše hudobné cesty rozišli, zostali sme v kontakte, je preto úplne prirodzené, že som tu,“ povedal Ivan Tásler.

Kapela Peter Bič Project  krstila novinku Dream.
Kapela Peter Bič Project  krstila novinku...
+2Kapela Peter Bič Project  krstila novinku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bič Project #Dream

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...