Fergie o závislosti od pervitínu: Halucinácie som mala denne!

Závislosť od pervitínu je niečo, čo si v súvislosti so speváčkou Fergie mnohí ani nedokážu predstaviť. A predsa ju prekonala. V dávnej mladosti.

08.12.2017 00:00
Fergie Foto: ,
Speváčka Fergie na archívnom zábere.
debata

Dnes 42-ročná hviezda bola ešte pred slávou vo formácii Black Eyed Peas závislou od pervitínu a podľa jej vlastných slov si siahla na skutočné dno. „Trpela som chemicky vyvolanou psychózou a demenciou. Mala som halucinácie na dennej báze. Trvalo skoro rok, kým som naozaj dostala z tela všetky chemické látky a úplne sa zbavila vidín. Niekedy som iba sedela, pozerala sa do diaľky a videla tu včelu, tu zajaca,“ opísala v rozhovore pre iNews speváčka.

Ako priznala, trpela aj paranojou a bola presvedčená, že ju prenasleduje FBI, CIA aj celý tím SWAT. „Snažila som sa pred nimi skryť do kostola. Ale odtiaľ ma chceli vyhodiť, lebo som sa začala plaziť popri oltári. Mala som pocit, že tam je infračervená kamera, ktorej sa musím vyhnúť,“ zaspomínala si tiež Fergie.

Ako však dodala, dodnes vníma túto skúsenosť ako niečo, čo ju posilnilo a sformovalo. „Drogy boli pekelná zábava až do momentu, kým to už zábava nebola. Ale ďakujem za deň, keď sa mi to stalo. V tom sa zrodila moja sila, moja viera a nádej v niečo lepšie,“ dodala v rozhovore umelkyňa, ktorá pred pár mesiacmi vydala druhý sólový album Double Dutchess.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #závislosť #Fergie #pervitín #skúsenosť

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...