Vojvodkyňa Kate nie je žiadna šedá myška! Za Meghan nezaostáva

Hoci snúbenica princa Harryho, Meghan Markle, je tou ženou, ktorá aktuálne zaujíma Britániu o čosi viac, vojvodkyňa Kate dokáže stále na seba strhnúť pozornosť.

08.12.2017 10:47
debata

Kate očakáva narodenie tretieho potomka na jar. V predvianočnom období sa však nevyhýba množstvu podujatí. A nielen v Londýne. Spolu s manželom, princom Williamom, sa objavili v Manchesteri na podujatí s názvom „Children’s Global Media Summit“.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: Reuters, POOL
Princ William Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy v Manchesteri.

A hoci je to aktuálne práve snúbenica princa Harryho, Meghan Markle, ktorá sa teší o čosi väčšej pozornosti, sympatická Kate do zabudnutia rozhodne neupadla.

V Manchesteri potešila svojím príchodom fanúšikov tak, ako vždy. Na ulici sa ukázala v dvoch outfitoch. Najskôr pozdravila čakajúcich fanúšikov, najmä tých detských, v šedom károvanom kabátiku L.K. Bennett v hodnote takmer 500 eur. Následne ho odložila a predviedla červené šaty jednoduchého strihu v dĺžke nad kolená, v ktorých sa už dalo rozpoznať jej rastúce bruško.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy v  Manchesteri.
+3Vojvodkyňa Kate počas návštevy v  Manchesteri.

Po dlhšom čase sa manželia, William a Kate, opäť ukázali na verejnosti spoločne. Posledné týždne si totiž obaja plnili svoje povinnosti zvlášť, princ William bol napríklad na návšteve Fínska, na ktorej ho manželka nesprevádzala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #manchester

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....