Plavec Thorpe je nadšený z manželstiev pre gayov. Túži po rodine

Schválenie manželstiev osôb rovnakého pohlavia v Austrálii pred pár dňami s nadšením privítali mnohé známe osobnosti. Medzi nimi nechýbal ani bývalý plavecký šampión Ian Thorpe.

09.12.2017 15:00
debata (17)
Bývalý olympijský šampión Ian Thorpe na zábere... Foto: SITA/AP, Rod McGuirk
Ian Thorpe Bývalý olympijský šampión Ian Thorpe na zábere po verdikte parlamentu v Austrálii, ktorý schválil manželstvá osôb rovnakého pohlavia.

Austrálsky rodák, ktorý tvorí pár s modelom Ryanom Channingom, sa po verdikte parlamentu zdôveril v televíznom interview, že túži po založení rodiny.

„Povedal som to už predtým. Rád by som mal rodinu,“ uviedol 35-ročný Thorpe. „Momentálne si užívam strýkovské povinnosti a to je vlastne perfektná úroveň zodpovednosti. V zásade urobíte zábavu a krik a potom poviete, dovidenia. A to je skvelé. Ale nechcem zostať len pri tom. Naozaj by som v budúcnosti rád mal vlastnú rodinu,“ vyhlásil svetoznámy plavec, ktorý zanietene podporoval manželstvá osôb rovnakého pohlavia a verejne sa zapájal aj do diskusie.

Po schválení zákona, ktorý vstúpi do platnosti už o pár týždňov, sa na internete ozvali mnohé známe osobnosti, ktoré gratulovali Austrálii a vyjadrili vďačnosť parlamentu. Nechýbala medzi nimi ani speváčka Kylie Minogue, ktorá síce žije väčšinu času vo Veľkej Británii, ale v rodnej Austrálii má stále množstvo fanúšikov. Je dlhodobo považovaná za jeden z gay idolov a podporuje komunitu už roky.

Great night at Vue under the stars on #hamiltonisland #ahirw

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Thorpe (@ian.thorpe),

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #homosexualita #Ian Thorpe #schválenie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...