Neznášam bordel, vyhlasuje Celeste Buckingham. Ale realita je iná!

Speváčka Celeste Buckingham má rada doma poriadok.

11.12.2017 02:40
Speváčka a herečka Celeste Buckingham. Foto:
Speváčka a herečka Celeste Buckingham.
debata

„Ja neznášam bordel a nečistotu, musím mať poriadok. Strašne mi to ovplyvňuje psychiku, znervózňuje ma to,“ povedala v rozhovore.

Pre nabitý diár si však často upratať nestíha. „Často je to tak, že kvôli práci upratovať nemám kedy, prázdna chladnička, prázdna kuchyňa, veci na stole, oblečenie rozložené na gauči, kufre z ciest ešte nevybalené… Niekedy som z toho až zúfalá,“ poznamenala sympatická brunetka, ktorá momentálne žije v podnájme pri jednom z bratislavských obchodných centier.

Z nového bývania má však veľkú radosť a keď sa jej naskytne chvíľka voľna, postupne si byt zariaďuje. „Rada chodím to tých junk obchodov, vždy tam nájdem nejaký poklad, ktorý stojí tridsať eur a človek je z toho nadšený. Môj byt je celý tak starožitne ladený. Keď ku mne občas príde sestra, vždy hovorí, že to tam vyzerá ako v múzeu. Neznáša to. Minule mi povedala, že môj byt vyzerá ako byt nejakej starej babičky, o ktorej nikto tri dni nevie, že zomrela,“ zasmiala sa Buckingham. „No ja to tam milujem, milujem veci, ktoré majú nejaký príbeh,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #poriadok

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...