Blond hriva a vyhladená pleť? Zabudnite! Kidmanovú ani nespoznáte

Šikovní maskéri sa postarali o novú podobu oscarovej hviezdy, ktorá priam šokuje. Pozrite sa!

13.12.2017 00:00
debata (1)

Na červených takmer vždy dokonalá, s vyhladenou pleťou a skvelým mejkapom. Nicole Kidman však ako herečka vie meniť svoje podoby tak, ako si žiada scenár. A práve ten k trileru Destroyer zmenil 50-ročnú hviezdu na nepoznanie. Až tak, že pri pohľade na ňu v úlohe hlavnej ženskej predstaviteľky Erin Bell len neveriacky pokrútite hlavou s otázkou: „Kto je tá žena?“

Nicole Kidman počas nakrúcania snímky... Foto: Profimedia
Nicole Kidman Nicole Kidman počas nakrúcania snímky "Destroyer."

Šikovní maskéri z nej urobili uvanenú starnúcu ženu. Postal sa o to nielen jej účes, kedy sa herečkina iarivá blond hriva zmenila na hnedú, ale pričarovali jej aj výrazné kruhy pod očami. Svoje urobilo aj oblečenie, štíhlu herečku prezliekli do čierneho koženého kabáta a neforemných džínsov.

Jej filmové premeny sú občas naozaj extrémne pôsobivé. Jednou z takých bolo aj jej „prevtelenie sa“ do postavy Virginie Woolfovej v snímke Hodiny (2002), ktorá jej vyniesla Oscara. Aj tu sa zmenila na tmavovlásku, ktorá ani zďaleka Nicole Kidmanovú nepripomínala.

Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Nicole Kidman. Herečka Reese Witherspoon (vľavo) a jej kolegyňa Nicole Kidman. Obe sú nominované na Zlatý glóbus za výkon v sérii Veľké malé klamstvá.

Aktuálne sa manželka speváka Keitha Urbana teší z nominácie na Zlatý glóbus za jej výkon v sérii Veľké malé klamstvá, získala ju aj jej seriálová kolegyňa, Reese Witherspoon. Či vzácnu sošku slávna Austrálčanka aj získa sa dozviene už 7. januára, kedy sa bude konať 75. ročník udeľovania týchto cien.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Destroyer

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...