O polovicu mladšia Miss mu vraj iba pomáha s deťmi! Slávny herec sa ale má

Herec Liev Schreiber (50) rok po rozchode s Naomi Wattsovou vraj už nie je sám. Jeho nová partnerka je od neho mladšia o 25 rokov.

13.12.2017 00:00
debata

Známy herec má podľa stránky „Page Six“ randiť s 25-ročnou Taylor Neisenovou, ktorá sa v roku 2012 stala Miss Južnej Dakoty. Dvojica si mala užívať vzájomnú blízkosť v reštauráciách v New Yorku.

Novú partnerku však herec poprel ústami svojej hovorkyne, ktorá pre „New York Daily News“ povedala, že dvojicu spája len priateľstvo. Mladá „misska“ s dokonalých telom aj úsmevom, mu má vraj iba pomáhať so staroslivosťou o deti.

Who wore it better??? or

A post shared by Taylor Neisen (@taylorneisen) on

Prominentný vzťah Lieva Schreibera a Naomi Wattsovej sa rozpadol v septembri 2016 po jedenástich spoločných rokoch. Dvojica spolu vychovávala dve deti – deväťročného Sashu a osemročného Samuela. Watts, ktorá má na konte dve nominácie na Oscara, pred časom povedala, že jej sloboda pomohla sústrediť sa na kariéru, pričom sa chce zamerať iba na projekty, s ktorými sa vie stotožniť.

Herečka Naomi Watts a Liev Schreiber na akcii... Foto: SITA/AP, Omar Vega
Naomi Watts a jej manžel Liev Schreiber Herečka Naomi Watts a Liev Schreiber na akcii Audi Kicks Off Golden Globes Week 2015.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Liev Schreiber

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...