Tretie dievča na ceste! The Rock opäť otcom, tehotná láska žiari na premiére

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, bude trojnásobným otcom.

12.12.2017 13:07
debata
Herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock, na premiére s tehotnou partnerkou Lauren Hashianovou. Herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock, na premiére s tehotnou partnerkou Lauren Hashianovou.

Štyridsaťpäťročný rodák z kalifornského Haywardu v pondelok prostredníctvom služby Instagram oznámil, že jeho partnerka Lauren Hashian je opäť tehotná a znova čakajú dievčatko. Spolu s radostnou správou zverejnil fotografiu ich dcéry Jasmine ako sedí pod vianočným stromčekom a nad hlavou má pripnutý papier s nápisom „Je to dievča“.

„Naša Jasmine Lia by chcela oznámiť niečo veľké – je to dievčatko! S Lauren sme nekonečne vďační za toto požehnanie, keďže na jar privítame na svete naše druhé bábätko. Plus, Jazzy sa nevie dočkať, ako bude sekírovať a ochraňovať svoju malú sestru,“ napísal Johnson k fotografii a dodal, že aj keď je v obklopení samých žien, nič by na tom nezmenil.

Herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock,...
Herec a spevák Nick Jonas.
+4Herec Jack Black.

Jasmine, ktorá sa narodila predvlani v decembri, je prvým spoločným potomkom Johnsona a Hashianovej. Herec má okrem toho ešte 16-ročnú dcéru Simone s bývalou manželkou Dany Garcia, s ktorou bol ženatý v rokoch 1997 – 2007.

Budúci rodičia sa pár hodín po oznámení správy objavili spoločne aj na veľkolepej filmovej premiére. Johnson momentálne uvádza do kín remake známeho filmu Jumanji: Vitajte v džungli. Práve v Los Angeles uviedol túto novinku aj so svojou samodruhou partnerkou, ktorá sa objavila v červených zamatových šatách.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #otec #Dwayne Johnson

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...