Znovu sama? Len pár mesiacov a Halle Berry sa opäť rozišla s milencom

Len pár mesiacov trvala romanca medzi herečkou Halle Berryovej a hudobným producentom Alexom Da Kidom. Potvrdil to magazín US Weekly.

14.12.2017 15:59
Halle Berry Foto: ,
Herečka Halle Berry pózuje fotografom na akcii Comic Con.
debata

Ako píše portál amerického časopisu s odvolaním sa na nemenovaný zdroj, dvojica sa rozišla po pár mesiacoch randenia. Oscarová herečka pritom potvrdila vzťah s britským producentom len v septembri. Následne sa viackrát objavili spolu na verejnosti, naposledy to však bolo ešte koncom októbra – na jednom z halloweenskych večierkov.

Medzitým malo podľa informácií zdroja dôjsť k rozchodu, ktorý však obaja starostlivo tajili. Pred pár dňami videli Da Kida v Los Angeles v spoločnosti neznámej dámy. „Nedržali sa síce za ruky, ale vyzerali akoby boli párom,“ tvrdí zdroj, na ktorý sa odvoláva US Weekly. Dodal, že dvojica spolu nastúpila do auta a práve tam si mala vymeniť aj pár nežností.

Tridsaťpäťročný Da Kid bol prvým oficiálnym partnerom pre Berryovú po tom, čo sa rozišla s tretím manželom Olivierom Martinezom. Herečke sa vo vzťahoch s mužmi nie príliš darí. Má za sebou tri nevydarené manželstvá a ani vzťah s otcom jej prvorodenej dcérky Nahly, s modelom Gabrielom Aubrym, nie je ideálny.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #single #Halle Berry #Alex Da Kid

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...