Najhorší zážitok z kastingu? Toto urobil režisér talentovanej Krugerovej

Herečka Diane Kruger exceluje v najnovšom filme Odnikiaľ. Na festivale v Cannes dokonca získala cenu pre najlepšiu herečku. Ale aj ona má zlé skúsenosti s režisérmi.

16.12.2017 00:00
debata
Herečka Diane Kruger. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Diane Kruger prišla v šatách Givenchy. Herečka Diane Kruger.

Príťažlivá Nemka, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Trója či Nehanební bastardi, prezradila magazínu Variety spomienku z minulosti, keď sa zúčastnila na kastingu do jedného filmu. Zážitok s režisérom, ktorý vtedy mala, bol vraj poriadne nepríjemný.

„Počas celého kastingu ma vlastne ignoroval, neustále bol na telefóne. Vlastne si organizoval večeru v reštaurácii s priateľmi,“ uviedla Kruger. „Potom mi povedal, aby som pokračovala. Povedal aj prepáč. A ja som teda skúsila hovoriť repliky odznovu. A opäť mu zazvonil telefón,“ spomínala herečka.

„Ani som nepočkala, kým zodvihne. Postavila som sa, vzala si svoje veci a odišla. Bolo to od neho také grobianské, úplne bez rešpektu. Nech sa pos..e. Toto bol môj najhorší kastingový zážitok,“ vysvetlila 41-ročná bývalá modelka, ktorá sa vraj často potýkala s tým, že si o nej mysleli, že nemá herecký talent.

O opaku presvedčila už v spomenutých Nehanebných bastardoch. A keby snímka Odnikiaľ vznikla v americkej produkcii, je celkom pravdepodobné, že Kruger získa nomináciu na Oscara.

debata chyba
Viac na túto tému: #režisér #Diane Kruger #zážitok #drzosť

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...