Neverný komik Hart vzal krásnu manželku na premiéru. Som vinný, vravel

Nevera nie je až taká výnimočná záležitosť v súčasných vzťahoch. Ak ste však celebrita svetového formátu, zráta sa vám dvojnásobne. Herec Kevin Hart mal šťastie, no stále si sype popol na hlavu.

15.12.2017 14:00
debata
Modelka Eniko Parrish a jej manžel Kevin Hart... Foto: Reuters, Jordan Strauss
Eniko Parrish a jej manžel Kevin Hart Modelka Eniko Parrish a jej manžel Kevin Hart prišli na premiéru novinky Jumanji spoločne.

Známeho amerického komika pred pár mesiacmi pristihli pri nevere v Las Vegas. Na svetlo (a do priestoru internetu) sa dostalo video, na ktorom je zachytený v spoločnosti nahých žien. Takéto niečo verejnosť vnímala o to kontroverznejšie, že na Harta doma čakala tehotná manželka – modelka Eniko Parrish.

Hoci ona sama sa ku kauze nikdy nevyjadrila, jej činy tak spravili za ňu. Po Hartovom boku zostala. Dokonca sa nedávno spoločne objavili na premiére filmu Jumanji: Vitajte v džungli. Harta dotazovali vo štvrtok novinári, ako vníma s odstupom času celú situáciu. Priznal opäť vinu a činy oľutoval.

„Je to najhlúpejšia chvíľa Kevina Harta. Nebola to tá najpríjemnejšia hodina môjho života. Ale ako sa hovorí, ako si ustelieš, tak budeš spať,“ komentoval komik. Dodal, že si ani nemôže povedať obligátnu otázku: Čo som si vlastne myslel. „Lebo v tej chvíli som nemyslel. Skrátka som veci pokašľal a potom som nad tým už len stál s rukami rozhodenými do vzduchu a hovoriac si, áno, som vinný,“ opísal svoje pocity drobný herec.

Herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock,...
Herec a spevák Nick Jonas.
+4Herec Jack Black.

Jeho manželka napriek tomu po hercovom boku zostala a v novembri mu porodila syna Kenza. Už pred pár dňami na premiére vyzerala akoby ani nebola tehotná. Hart mal vraj šťastie a veci u neho doma sa utriasli. Otázne však je, či sa nepošmykne znovu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #nevera #Kevin Hart #Eniko Parrish

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...