Hviezda Pomády priznala užívanie lekárskej marihuany

Austrálska speváčka a herečka Olivia Newton-John ju používa na zmiernenie bolesti, ktoré jej spôsobovuje jej diagnóza - rakovina prsníka.

17.12.2017 00:00
Olivia Newton-John Foto: ,
Svieža aj po šesťdesiatke - speváčka a herečka Olivia Newton-John.
debata

„Užívam veľa byliniek a tiež lekársku marihuanu, ktorá mi veľmi pomáha. Spočiatku som mala veľké bolesti a teraz nemám už žiadne,“ uviedla v rozhovore pre The Today Show. „Mám šťastie, keďže som vydatá za úžasného muža, ktorý je expert na liečivé rastliny,“ dodala. Speváčka sa v roku 2008 vydala za Johna Easterlinga, ktorý sa venuje obchodu s liečivými bylinami.

Olivia Newton-John začínala ako folková speváčka a v polovici 70. rokov minulého storočia dosiahla úspech s albumami If You Love Me, Let Me Know (1974) a Have You Never Been Mellow (1975). Po filmovom muzikáli Pomáda (1978), ktorý ju preslávil na celom svete, si zahrala v snímkach ako Xanadu (1980), Nebeský pár (1983) alebo Neskrotné kočky (2001). Naďalej sa venuje aj hudbe, pričom za svoju tvorbu získala štyri ceny Grammy. Medzi jej najväčšie hity patria skladby I Honestly Love You, Have You Never Been Mellow, Magic, Xanadu (feat. Electric Light Orchestra) alebo Physical.

debata chyba
Viac na túto tému: #marihuana #Olivia Newton-John

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...