Kríza v manželstve Anistonovej? S Therouxom sa neukázala od augusta

Jennifer Aniston a Justin Theroux nepatrili k párom, ktoré by si svoju lásku schovávali výlučne do súkromia.

18.12.2017 00:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Na červených kobercoch si prejavovali nežnosti, okrem držania sa za ruky si z času na čas dokonca dali pred objektívmi aj bozky.

Ako pár sa však naposledy predviedli na oficiálnom podujatí koncom júla, kedy obaja prišli v skvelej nálade na slávnostnú udalosť – odhaľovanie hviezdy na Chodníku slávy pre ich spoločného priateľa, herca Jasona Batemana. S ním si 48-ročná Aniston zahrala vo viacerých komédiách, napríkla aj v úspešných Šéfoch na zabitie. Ani v hľadisku sa slávny párik nezaobišiel bez „okatých“ prejavov vzájomnej náklonnosti.

Jennifer Aniston a  Justin Theroux prišli na... Foto: Profimedia
Jennifer Aniston a Justin Theroux Jennifer Aniston a Justin Theroux prišli na ceremoniál odkrývania hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy pre Jasona Batemana.

Následne o pár dní, začiatkom augusta, zverejnil jej manžel na svojom Instagrame intímny záber, na ktorom ho Jennifer bozkáva na tvár. Herec si týmto spôsobom pripomenul druhé výročie ich svadby. Tá sa konala v roku 2015.

Odvtedy sa však dvojica spoločne neukazuje. Preto začínajú niektoré americké médiá špekulovať o kríze v prominentnom manželstve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....