Mel B je rozvedená! Manželstvo ukončila po desiatich rokoch

Anglická speváčka Mel B, vlastným menom Melanie Janine Brown, a producent a režisér Stephen Belafonte sa rozviedli v Los Angeles.

17.12.2017 16:10
Televízna porotkyňa a speváčka Mel B. Foto: ,
Televízna porotkyňa a speváčka Mel B.
debata

Konanie ukončili deväť mesiacov po tom, ako 42-ročná rodáčka z Harehills v Leeds požiadala o rozvod. Jej hovorca nereagoval na žiadosť magazínu People o vyjadrenie.

Podľa dokumentov, ktoré získali viaceré americké médiá, si musia bývalí manželia rozdeliť zisk z predaja ich sídla v Los Angeles. V októbri sa Brown a Belafonte dohodli, že Angličanka zruší zákaz približovania pre bývalého partnera, ktorý získala na základe obvinenia z domáceho násilia. Zhodli sa tiež na spoločnej starostlivosti o šesťročnú dcéru Madison.

V júli súd rozhodol, že Brown má Belafontemu dočasne platiť alimenty 40-tisíc dolárov mesačne a tiež za neho uhradiť 140-tisíc dolárov za právne a súdne poplatky.

Mel B podala žiadosť o rozvod 20. marca na vyššom súde v Los Angeles, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely a ako dátum odlúčenia 28. december 2016. Speváčka požiadala, aby im úrady zverili dcéru do spoločnej starostlivosti a aby nepriznali Belafontemu manželské alimenty. V apríli následne získala pre manžela zákaz približovania sa, pričom ho obvinila z domáceho násilia. V tom čase v súdnych dokumentoch uviedla, že ju počas manželstva pri viacerých príležitostiach bil, škrtil, zhadzoval na zem a tiež ju aj psychicky týral a podvádzal.

Dvojica sa tajne zosobášila v júni 2007 v Las Vegas po piatich mesiacoch randenia. V novembri nasledujúceho roka si v egyptskej Hurgade obnovili manželské sľuby. Ich jediný spoločný potomok, Madison Brown Belafonte sa narodila 1. septembra 2011. Speváčka má okrem nej ďalšie dve dcéry z predošlých vzťahov – Phoenix Chi z manželstva s hercom Jimmym Gulzarom a Angel Iris zo vzťahu s americkým hercom a komikom Eddiem Murphym. Belafonte je zas otcom Giselle, ktorú má s bývalou partnerkou Nicole Contreras.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Mel B

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...