Dokonalá zvodkyňa! Takto úžasne Jolie už dlho nevyzerala

Žiari ako už dlho nie! Nie však v spoločnosti nového muža, ale svojich detí.

18.12.2017 00:00
debata (13)

Štyri z nich zobrala herečka a režisérka aj na udeľovanie ocenení Organizácie Spojených národov, ktoré sa konalo v New Yorku. Po boku svojej krásnej mamy sa usmievali Pax (14), Knox (9), Zahara (12) a Shiloh (11). Počas večera bola aj ona jednou z ocenených za jej angažovanie sa pri riešení situácie v utečeneckých táboroch.

Po rozdaní cien sa 42-ročná hviezda vybrala spolu s ratolesťami do jednej z luxusných newyorských reštaurácií na slávnostnú večeru. Tmavovlasá Jolie vyzerala úchvatne, opäť pôsobila ako dokonalá hollywoodska diva. Postaral sa o to nielen jej výrazný účes, ale najmä nádherné čierne šaty, ktoré odhaľovali jej dekolt. V kombinácií s krásnou tvárou pôsobila Jolie až vražedne zvodne.

Angelina Jolie spolu s jej deťmi prichádza na... Foto: Profimedia
Angelina JOlie Angelina Jolie spolu s jej deťmi prichádza na večeru do jednej z reštaurácií v New Yorku.

Nielen na poli charity, ale aj v kariére sa jej darí, čo dokazuje aj minulotýždňové vyhlásenie nominácií na Zlatý glóbus. Jednu získal aj jej film „First They Killed My Father“, pod ktorý sa podpísala ako režisérka. A ďalšiu má animovaný film The Breadwinners, ktorý spoluprodukovala.

Od ohlásenia rozchodu s Bradom Pittom, v septembri 2016, sa po jej boku neobjavil žiaden muž. Zatiaľ, čo 53-ročného herca médiá stále spájajú s nejakým kráskami, Jolie, zdá sa, žije výlučne pre deti a prácu. Aspoň pred médiami.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #New York

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....