Nezatĺkať... McPheeovej láska s mužom starším o 35 rokov potvrdená!

Hoci to zatĺkala niekoľko týždňov, už niet pochýb - herečka a speváčka Katherine McPhee tvorí pár s hudobným producentom Davidom Fosterom. Vekový rozdiel páru je pritom vyše tridsať rokov.

19.12.2017 00:00
David Foster a speváčka Katharine McPhee Foto: ,
Hudobný producent David Foster a speváčka Katharine McPhee spoločne na basketbalovom zápase medzi Los Angeles Lakers a Memphis Grizzlies.
debata (2)

Niekdajšia účastníčka speváckej šou American Idol (Superstar) sa objavila v spoločnosti Fostera na obede v Los Angeles. Samozrejme, paparazzovia ich okamžite spolu odfotografovali. Dvojica sa pozná roky, pretože Foster pracoval na prvých singloch speváčky ako hudobný producent.

„David a ja sme veľmi blízki priatelia. Priatelia už skutočne dlhý čas. Myslím si, že je neskutočný človek. Poznám ho od mojich 21 rokov, produkoval môj vôbec prvý singel. A odvtedy si rozumieme. Novinári nech si píšu, čo chcú,“ hovorila ešte začiatkom novembra McPhee.

Potom však prehovorili aj Fosterovi blízki a tí potvrdili, že známy 68-ročný hudobný producent tvorí so speváčkou mladšou o 35 rokov pár. K partnerstvu dvojice sa dokonca vyjadrila Fosterova dcéra Sara.

„Absolútne to schvaľujeme. Aby bolo jasné, schvaľujeme kohokoľvek, kto je dobrý k nášmu otcovi a myslíme to veľmi úprimne. Ak by sme mali pocit, že je po jeho boku niekto, kto nemá čisté úmysly, určite by sme to dali veľmi jasne najavo. Želáme si pre neho človeka, ktorý bude k nemu láskavý a bude mu na ňom záležať a ja si myslím, že momentálne má presne niekoho takého po svojom boku,“ komentovala Sara Foster spojenie Katherine McPheeovej a Davida Fostera.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #pár #Katherine McPhee #Davis Foster

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...