Zneužívaná hviezda útočí na kolegyne: Pustila sa aj do Meryl Streep!

Herečka Rose McGowan je jednou z obetí sexuálneho obťažovania a útoku Harveyho Weinsteina. Ako jedna z prvých hviezd o celej kauze prehovorila a jej hlas znie aj dnes. Kriticky voči vybraným kolegyniam.

18.12.2017 15:30
Herečka Rose McGowan. Foto: ,
Herečka Rose McGowan.
debata (7)

McGowan sa na Twitteri pustila do herečiek, ktoré údajne plánujú na blížiacom sa vyhlásení cien Zlatý glóbus obliecť do čiernej farby. Má ísť o „tichý protest“ voči sexuálnej dominancii a obťažovaniu. Podľa 44-ročnej McGowanovej však ide len o pokrytecký akt.

„Herečky ako Meryl Streep, ktoré spokojne pracovali pre to prasačie monštrum, si chcú obliecť čiernu farbu na Glóbusy ako tichý protest. Problém je ale vaše ticho,“ napísala na Twitter McGowan. „Opovrhujem vaším pokrytectvom. Možno by ste si mali radšej obliecť Marchesu,“ napísala ešte herečka s odkazom na módnu značku, ktorej šéfkou a dizajnérkou bola Weinsteinova manželka Georgina Chapman.

Odozva na slová rozzúrenej McGowanovej zatiaľ od jej kolegýň neprišla. Nie je ani potvrdené, že by známe hollywoodske hviezdy naozaj plánovali obliecť si čierne šaty na veľkolepý filmovo-televízny ceremoniál.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #kritika #Meryl Streep #Rose McGowan #Zlatý glóbus

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....