Kurnikovová porodila Iglesiasovi dvojičky! Tehotenstvo pred svetom utajila

Enrique Iglesias (42) a Anna Kurnikovová (36) sú rodičmi. Ako informoval magazín People, sa spevák a niekdajšia tenisová hviezda tešia z chlapčeka a dievčatka.

19.12.2017 09:43
Rok 2007: Enrique Iglesias Foto: ,
Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová na archívnej snímke.
debata (4)

Lucy a Nicolas, tak sa majú volať deti, ktoré prišli na svet 16. decembra v Miami. „Videl som ju s tehotenským bruškom. Môj priateľ mi to prezradil už pred piatimi mesiacmi, že Anna je tehotná a že to tají,“ cituje People zdroj z okolia slávnej dvojice. Budúca mamička sa celkom „stiahla“ z dohľadu verejnosti a tehotenstvo si vraj vychutnávala len v spoločnosti Iglesiasa, rodiny a blízkych priateľov. Pri tejto dvojici nie je ochrana súkromia ničím výnimočným. Svoju lásku nikdy okato na verejnosti neprezentovali a držia sa ďalej aj od sociálnych médií. Poslednú spoločnú fotografiu na Instagram ‚zavesila‘ pekná blondínka v júni 2016.

Ich vzťah trvá dlhých 16 rokov. V roku 2001 sa sexi tenistka objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Médiá aktuálne špekulujú aj o tom, že dvojica si tajne povedala „áno“. A to aj napriek tomu, že Iglesias sa v minulosti na tému manželsva vyjadril nasledovne: „Nemyslím si, že manželstvo niečo zmení. Možno aj preto, že moji rodičia sa rozviedli, no nemyslím si, že niekto miluje viac len preto, že to má na papieri. V dnešnej dobe nie je ani hanba mať deti "za slobodna“. Dôležité je byť dobrým rodičom a basta.“

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias #dvojičky

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...