Plány krásnej Margot Robbie na Vianoce: Vrátim sa späť na korčule!

Vo filme Ja, Tonya stvárnila slávnu a škandalóznu krasokorčuliarku Tonyu Hardingovú. Pre herečku Margot Robbie to znamenalo lásku ku korčuľovaniu.

21.12.2017 08:40
debata
Herečka Margot Robbie na premiére filmu Ja.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie Herečka Margot Robbie na premiére filmu Ja. Tonya, oblečená do kompletu z dielne Calvin Klein.

Dvadsaťsedemročná blondínka sa priznala pred pár mesiacmi, že korčuľovať sa naučila až kvôli filmu. Vzhľadom na fakt, že sa narodila a vyrastala v Austrálii, jazda na tenučkých „nožoch“ na ľade jej veľa nehovorila. Potom zase do hry vstúpila kariéra.

„Cez Vianoce sa chcem konečne vrátiť na korčule,“ uviedla pre PageSix.com. „Tento rok som bola neustále viazaná pracovnými zmluvami, takže som nemohla korčuľovať,“ prezradila Robbie dôvod, prečo sa na ľad vracia až teraz. Herečka totiž nakrúcala po dokončení filmu Ja, Tonya tri ďalšie snímky. V zmluve ku každej mala kvôli zraneniam zakázané činnosti, ktoré by mohli ohroziť ju a následne aj dokončeniu filmov.

So snímkou o Hardingovej, ktorú neslávne preslávil zosnovaný útok na jej rivalku Nancy Kerriganovú, sa pritom herečke darí viac než vynikajúco. Získala už niekoľko cien a jej herecký výkon žne úspech u kritikov aj divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmluva #Vianoce #Margot Robbie #korčule

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...