Žena, ktorú mal znásilniť Nelly, ho žaluje. Za poškodenie povesti!

Žena, ktorá v októbri obvinila amerického rappera a herca Nellyho zo znásilnenia, na neho podala v tejto súvislosti žalobu.

21.12.2017 13:07
Nelly Foto: ,
Rapper Nelly.
debata

Denník The Seattle Times v stredu informoval, že Monique Greene v súdnych dokumentoch tvrdí, že ju rodák z texaského Austinu zneužil a popretím tejto udalosti jej poškodil povesť. Požaduje preto od neho bližšie nešpecifikované odškodné.

Nellyho právnik tvrdí, že žaloba je finančne motivovaná a plánujú reagovať protižalobou. Právna zástupkyňa Greene uviedla, že sa ho rozhodli žalovať preto, lebo sa 43-ročný rapper minulý týždeň verejne vyjadril, že si jej klientka incident vymyslela.

Greene ešte v októbri rappera, ktorého občianske meno je Cornell Iral Haynes Jr., obvinila, že ju na predmestí Seattlu znásilnil v autobuse, ktorým sa v tom čase presúval v rámci turné. Polícia ho následne zatkla, vypočula a krátko na to i prepustila, no prípad ďalej vyšetrovali. Neskôr však žena požiadala o zastavenie vyšetrovania. Prokurátori štátu Washington koncom minulého týždňa oznámili, že Nellyho nebudú žalovať, lebo Greene s nimi odmietla spolupracovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #znásilnenie #Nelly

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...