Na ceste za kráľovnou! Harryho Meghan žiari aj na záberoch paparazzov

Kanadská herečka Meghan Markle sa pomaly ale isto stáva súčasťou kráľovskej rodiny.

21.12.2017 11:50
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle prichádzajú na slávnostný vianočný obed v Buckinghamskom paláci na pozvanie kráľovnej Alžbety II.
debata

Po informácii, že vianočné sviatky strávi so snúbencom Harrym u kráľovnej Alžbety II. sa objavili aj fotografie z vianočného obeda.

Aby sme boli presnejší, ide o momentky paparazzov, ktoré zachytávajú ostrosledovaný pár na ceste do Buckinghamského paláca. Tam sa konal tradičný vianočný obed s kráľovnou Alžbetou II. a, samozrejme, Markle na ňom nechýbala.

Herečka Meghan Markle prichádza na slávnostný... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Meghan Markle Herečka Meghan Markle prichádza na slávnostný vianočný obed na pozvanie kráľovnej Alžbety II.

Reportéri zachytili snúbencov v Harryho automobile. Princ bol za volantom, kým jeho pôvabná priateľka spokojne sedela na mieste spolujazdca. Jednotlivé zábery ukazujú, že herečka mala na sebe čipkované šaty, na ušiach diamantové náušnice a bola starostlivo nalíčená. Šaty z dielne značky Self-Portrait, ktoré si na seba obliekla, sa do pár hodín po zverejnení fotografií vypredali.

Ako nedávno potvrdili zástupcovia princa Harryho, svadba dvojice sa bude konať 19. mája v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor západne od Londýna. Windsorský hrad je okrem Buckinghamského paláca či paláca Holyroodhouse v škótskom Edinburghu jedným z oficiálnych sídiel britskej kráľovnej Alžbety II. Panovníčka tu s manželom princom Philipom často trávi voľné chvíle.

Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle prichádzajú na slávnostný vianočný obed v Buckinghamskom paláci na pozvanie kráľovnej Alžbety II.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľovná Alžbeta II. #obed #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...