To je teda prekvapenie! Janet Jackson sa vrátila k dávnej láske

Tak tomu sa hovorí prekvapenie! Speváčka Janet Jackson je opäť zadaná dáma. Ale prekvapí najmä, kto je jej vyvoleným.

21.12.2017 14:30
Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100... Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na Annual OUT100 Celebration Gala.
debata (1)

Ako píše magazín US Weekly, 51-ročná speváčka sa mala vrátiť k svojmu niekdajšiemu dlhoročnému priateľovi – hudobnému producentovi Jermainovi Dupri. Dvojicu videli počas uplynulého víkendu viacerí očití svedkovia na hudobnej šou v Atlante.

„Navzájom sa maznali a držali sa za ruky. Padli tam aj nejaké bozky,“ cituje nemenovaný zdroj magazín. „Sú stopercentne znovu spolu a veľmi zaľúbení,“ dodal informátor.

Dvojica tvorila pár sedem rokov a rozišla sa už v roku 2009. Odvtedy bola hviezda pár rokov sama, aby napokon zakotvila v náručí milionára Wissama Al Manu. S ním má aj synčeka Eissu. Prekvapením bola však najmä správa v apríli tohto roka, keď najmladšia členka rodiny Jacksonovcov oznámila rozvod s Al Manom.

Podľa informácií časopisu US Weekly Janet Jackson neudržiavala kontakt s bývalým priateľom Duprim počas celého manželstva s Al Manom, hoci ešte pár mesiacov po rozchode s Duprim tvrdila, že je to jej „najlepší priateľ a majú spolu výnimočné spojenie“. To sa nanovo obnovilo až po návrate speváčky do USA.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #návrat #Janet Jackson #Jermaine Dupri

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...