Tom Hanks by odmietol pozvanie z Bieleho domu. Jeho slová znejú tvrdo!

Nový film herca Toma Hanksa The Post má veľké ambície na blížiacich sa Oscaroch. Hollywoodsky herec nedávno dostal ošemetnú otázku.

23.12.2017 00:00
Herec Tom Hanks. Foto: ,
Herec Tom Hanks.
debata (7)

Na otázku médií, či by sa zúčastnil na premietaní filmu v Bielom dome, ak by ho o to požiadal prezident Donald Trump, odpovedal veľmi jasne. „Je to zaujímavá otázka, ale nemyslím si, že by som tam šiel,“ vyhlásil pre The Hollywood Reporter Hanks.

„Do istého momentu by to bolo možné. Ale pozrite, naozaj som si nemyslel, že sa v našej krajine udejú veci, aké sa udiali v novembri. Nebol by som si ani schopný predstaviť, že budem žiť v krajine, kde neonacisti robia pochody v Charlottesville a kde sa žartuje o Pocahontas pred ľudmi, ktorí pomohli tejto krajine pomocou kódu Navajo,“ vysvetlil svoje zmýšľanie hollywoodsky herec.

Hanks si myslí, že v určitom bode by sme mali začať zvažovať veci a naše vlastné činy. „Toto je čas, v ktorom naše osobné voľby odrážajú naše názory. Musíme začať voliť ešte pred samotnými voľbami. A ja by som si pravdepodobne zvolil neísť do Bieleho domu,“ doplnil ešte.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Biely dom #odmietnutie #Tom Hanks #Donald Trump

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...