Dara Rolins má plány na Vianoce jasné. Hádajte, s kým ich strávi!

Vianoce sú pre Daru Rolins krásne, ale extrémne bláznivé obdobie, keďže vtedy máva najviac práce.

22.12.2017 15:55
Speváčka Dara Rolins v kreácii od Michaela... Foto:
Speváčka Dara Rolins v kreácii od Michaela Kováčika.
debata (4)

Zastaví sa, podľa vlastných slov, až na Štedrý deň. „Tak ako vždy, sviatky budem tráviť s rodinou, u ségry, ktorá vždy celé Vianoce krásne pochystá. Moja rodinka – Lola, Patrik a ja máme pri ich vianočnom stole vždy miesto. Vianoce milujem. Ide o jediný čas, keď sa všetko reálne spomalí, až zastaví a my máme čas pár dní jeden na druhého, tretieho, štvrtého…. Takých dní je v našich kalendároch málo,” úprimne sa vyznala speváčka.

V rozhovore tiež priznala, že vianočné darčeky tento rok nakúpila v časovom predstihu: „Darčeky som nakúpila postupne a priebežne. Táto taktika je ale dosť čerstvá, vždy som nakupovala na poslednú chvíľu a mala som potom z toho extrémny stres!”

Čo sa týka štedrovečerného menu a zvykov, sú veľmi tradičné a klasické. „Dodržujeme slovenské menu aj tradície, ešte z Bratislavy. Od doby, čo sme boli malé, sa na Vianociach v podstate nič nezmenilo. Cez deň ten správny zmätok, ešte sa dobaľujú darčeky, a potom sa sestre motám v kuchyni. Teraz už aj Lola," zavtipkovala.

Silvester bude pre Daru Rolins už tradične pracovný. „Tento rok hráme na Donovaloch, máme tri vystupká. Nikdy neviem kedy a kde presne, s kým. To je práca manažéra pochystať to tak, aby sme sa úplne nezbláznili. Väčšinou je to ale divoké a tým pádom aj zábavné. A druhého januára, už tradične, odlietame všetci na Bali," nevie sa dočkať vytúženej dovolenky.

Tento rok bol pre speváčku pracovne náročný, no nesťažuje si. „V zásade si nemôžem sťažovať. Som zdravá ja aj moja rodina, práce je neúrekom… Za to všetko som extrémne vďačná, a preto sa teším z každého dňa. Aj keď je práve zamračený,” zdôverila sa.

Špeciálne predsavzatia do nového roka si Rolins nedáva, o to viac sa teší na všetko, čo jej rok 2018 prinesie. „Teším sa na nové výzvy a verte mi, vyzerá to už teraz, podľa všetkého, čo sa pomaly ale iste rieši, že ich bude opäť dosť,“ uzavrela tajomne.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #sestra #Vianoce #Dara Rolins

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...