Scenár ako z pásu: Už je hotová pirátska päťka, no Depp chce pauzu

Scenárista Terry Rossio už odovzdal štúdiám Disney scenár k piatej snímke Piráti Karibiku, hoci sa štvorka s názvom V neznámych vodách dostane v premiére do kín až o niekoľko dní.

05.05.2011 15:00
Penelope Cruz a Johnny Depp Foto:
V štvrtom pokračovaní Pirátov z Karibiku účinkuje Johnny Depp po boku Penelope Cruzovej.
debata

Hlavná hviezda filmovej série Johnny Depp chce so začiatkom nakrúcania ďalšej snímky počkať, aby bola pre fanúšikov výnimočná tak, ako pre neho.

Rossio po prvý raz na scenári nespolupracoval s Tedom Elliotom, ktorý sa podieľal na všetkých štyroch filmoch. Do zatiaľ nepomenovaného projektu sa rozhodol ísť aj producent Jerry Bruckheimer. Štúdiá údajne opäť oslovili režiséra Roba Marshalla, ktorý prevzal režisérsku taktovku po prvých troch snímkach od Gorea Verbinského a nakrútil tú najnovšiu.

Čaká sa na definitívne vyjadrenie Johnnyho Deppa. Ten podľa vlastných slov zatiaľ nový scenár nečítal, no zopakovaniu úlohy Jacka Sparrova sa nebráni. Nechce sa však do nakrúcania púšťať príliš rýchlo a na budúci rok poslať do distribúcie ďalší film, ako to bolo v prípade snímok Truhlica mŕtveho muža (2006) a Na konci sveta (2007).

„Nie je to niečo, pri čom by som povedal, ‚poďme nakrúcať na budúci mesiac, nech je to do Vianoc 2012 vonku‘. Mali by sme chvíľu počkať. Malo by to byť výnimočné tak, ako je to výnimočné pre mňa,“ prezradil.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...