Vianoce a narodeniny len v plavkách s partnerom! Tak si ich užil Martin

Oslavovať narodeniny na Štedrý deň, aj to sa niektorým z nás môže pošťastiť. Jedným z takých je aj spevák, herec a filantrop Ricky Martin.

25.12.2017 09:35
debata (4)

Príspevok, ktorý zdieľa Ricky (@ricky_martin),

Rodák z Portorika v nedeľu 24. decembra oslávil už 46. narodeniny a, ako inak, strávil ich so svojimi najbližšími. Konkrétne priateľom – výtvarným umelcom Jwanom Yosefom.

Dvojica zverejnila záber na svojich instagramových kontách. Hoci spoločne vychovávajú dvoch synov, tí na momentke chýbajú. Martin a Yosef však spokojne pózujú na ležadlách pri bazéne, oblečení len do elastických plaviek a usmievajú sa do objektívu.

Yosef pridal pod svoju momentku aj krásne vyznanie. „Najšťastnejšie narodeniny môjmu úžasnému chlapovi. Ľúbim ťa tak, že sa to ani nedá opísať,“ komentoval pod záberom, ktorý vznikol práve v Portoriku. Tam partneri trávia vianočné sviatky aj so zvyškom rodiny.

Martina už čoskoro diváci uvidia na televíznych obrazovkách v seriálovom projekte American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Spevák v ňom stvárnil Versaceho milenca a spolupracovníka Antonia D'Amica.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #narodeniny #oslava #Ricky Martin #Vianoce #Jwan Yosef

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...