Do Jasnej chodil Nikodým už ako dieťa, teraz tam mieri ako otec

Slovenský moderátor Martin Nikodým sa chystá pred Silvestrom s deťmi na lyže. „Na Silvestra si odbehnem, lebo budem moderovať jednu akciu, no potom sa za nimi zas vrátim,“ prezradil.

28.12.2017 15:00
Martin Nikodým Foto:
Moderátor šou Milujem Slovensko Martin Nikodým.
debata

Za zimnými radovánkami najradšej chodí do Tatier a do Jasnej. „Jasná je lepšia a lepšia. Tam som sa s otcom ako dieťa sám učil lyžovať. Na Chopku a na Bielej Púti. Vtedy to tam vyzeralo trošku inak. Boli tam také vleky, ktoré vás vystrelili vždy tak dva metre dopredu, a keď ste spadli, tak vás vlekár už druhý raz nepustil. Teraz už sú tam úplne iné podmienky. Jasná je podľa mňa veľmi fajn stredisko. A keď vyjde počasie, tak je to úplná bomba,“ poznamenal Nikodým, ktorý v ostatných dvoch rokoch prepadol aj bežkám.

„K bežkovaniu sa začínam každý rok viac a viac preklápať a bavia ma stále viac. Začiatky sú ťažké, kým na to človek príde, ale dať si potom takých dobrých 15 – 16 kilometrov na bežkách, z toho mám úplne iný pocit, ako keď som len na lyžiach. Lyžovanie, samozrejme, neeliminujem, lyžujem stále. No minulý rok sme boli napríklad v Jasnej a ja som okolo nejakej druhej odišiel zo svahu, už ma to nebavilo, kopec bol nejaký zľadovatený, neboli tam skrátka dobré podmienky. Povedal som si, že sa idem prezuť do bežiek a idem si dole na lúku zabežkovať a tam som sa potom dorazil,“ prezradil obľúbený moderátor.

debata chyba
Viac na túto tému: #Silvester #Martin Nikodým

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....