Krásna manželka princa Carla Philipa: Tá vlna nenávisti mi spôsobila šok

Zo švédskej modelky Sofie Hellqvist sa v roku 2016 stala manželka švédskeho princa Carla Philipa.

31.12.2017 11:30
Alexander Foto:
Princezná Sofia, princ Carl Philip a ich prvorodený syn Alexander.
debata

Sympatická dvojica už spoločne vychováva dvoch malých synov. V novom dokumente švédskej televízie o kráľovskej rodine si však krásna tmavovláska zaspomínala na nie priveľmi pekné obdobie spred niekoľkých rokov.

Keď sa „prevalil“ jej vzťah s princom, čo bolo v roku 2010, musela sa popasovať s obrovskou vlnou nenávisti. Švédom sa totiž nepáčila jej minulosť a nechceli mať z modelky a účastníčky reality šou princeznú. „Že to bude ťažké sme s Carlom Philipom vedeli. Ale že sa spustí až taká vlna nenávisti voči mne a voči nám ako páru, to bol pre mňa skutočný šok,“ povedala v dokumente.

Ako 33-ročná Sofia ďalej uviedla, so sebavedomím nemala nikdy problém, až do toho nepríjemného obdobia v roku 2010. „Začala som o sebe pochybovať.“

Princ Carl Philip s manželkou, princeznou... Foto: Kungahuset
Sofia, Carl Philip Princ Carl Philip s manželkou, princeznou Sofiou a ich dvoma synmi - menším Gabrielom a starším Alexandrom.

Medzičasom ju Švédi vzali na milosť a Sofia sa stala hrdou členkou švédskej kráľovskej rodiny. Na zlé obdobie šikanovania prostredníctvom sociálnych médií však nezabudla. Aj to je dôvod, prečo sa spolu s manželom stali ambasádormi projektu určenému mladým ľuďom a upozorňujúcemu na šíriacu sa nenávisť na sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Sofia

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...