Slávny herecký pár sa dohodol na striedavej starostlivosti o syna

Herečka Naya Rivera a herec Ryan Dorsey budú vzájomne konzultovať všetky veľké rozhodnutia týkajúce sa chlapcovho zdravia, vzdelania a blahobytu.

01.01.2018 14:00
Manželia Ryan Dorsey a Naya Rivera na archívnom... Foto: ,
Manželia Ryan Dorsey a Naya Rivera na archívnom zábere.
debata

V súdnych dokumentoch z 22. decembra o tejto záležitosti, ktoré sa podarilo získať redaktorom z relácie Entertainment Tonight, dvojica okrem iného uviedla, že bude vzájomne konzultovať všetky veľké rozhodnutia týkajúce sa zdravia, vzdelania a blahobytu ich 2-ročného syna. Tridsaťročná umelkyňa a o štyri roky starší herec sa tiež dohodli, že si rovnakým dielom rozdelia čas na prázdniny a dovolenky strávené so synom.

Predstaviteľka Santany Lopez zo seriálu Glee (2009 – 2015) podala žiadosť o rozvod s Dorseym ešte 5. decembra, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Bola to pritom druhá žiadosť o rozvod sním, keďže vlani v novembri oznámili, že sa rozvádzajú a tento rok v októbri svoje rozhodnutie aj odvolali.

Nayu Riveru môžu diváci a diváčky poznať aj zo seriálu The Royal Family (1991– 1992), v ktorom stvárňovala Hillary Winston. V rokoch 2002 až 2006 sa predstavila v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 – 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch. V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala vydať svoj debutový album. Z neho v roku 2013 predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje jej bývalý snúbenec Big Sean.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #rozvod #Naya Rivera

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...