Rozchod po 10 rokoch? Nedá sa rozísť za deň, tvrdí Diane Kruger

Herečka Diane Kruger bola dlhé roky partnerkou kolegu Joshuu Jacksona. Keď sa po desiatich rokoch rozišli, mnohých táto udalosť prekvapila.

04.01.2018 00:00
Nemecká herečka Diane Kruger. Foto: ,
Nemecká herečka Diane Kruger.
debata

Nemecká rodáčka sa však pre magazín Vulture vyjadrila k rozchodu, ktorý prebehol koncom roka 2016, veľmi triezvo a pragmaticky. Nazvala ho dokonca oslobodzujúcim.

„Prichádzalo to dlhší čas. Jasné, že sme sa rozišli už pár mesiacov predtým, ako sme to verejne oznámili. Po desiatich rokoch spolu sa predsa nerozídete s niekým zo dňa na deň,“ komentovala koniec vzťahu s 39-ročným Jacksonom.

O dva roky staršia herečka uviedla, že nezažívala pocit v zmysle „pomôž mi, bože, nedokážem v noci ani zaspať“. „Dokonca to bolo oslobodzujúce, pretože už som sa nemusela viac báť o to, čo bude, mohla som sa stopercentne sústrediť na niečo iné a nové,“ vysvetlila svoj postoj.

Tým novým bola práca na snímke In the fade, ktorá jej priniesla cenu pre najlepšiu herečku na filmovom festivale v Cannes. Snímka je zároveň v súboji o nomináciu na Oscara v kategórii najlepší cudzojazyčný film. Vznikla totiž v nemeckej produkcii pod režisérskou taktovkou Fatiha Akina.

Kruger si medzitým stihla nájsť aj nového partnera. Od marca minulého roka oficiálne tvorí pár s hereckým kolegom Normanom Reedusom, známym napríklad zo seriálu Živí mŕtvi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #strach #film #Diane Kruger

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...