Tragédia, na ktorú nedokáže zabudnúť! Bale pre toto nevidel Batmana

Stvárnil v troch filmoch legendárneho komiksového hrdinu Batmana. Poslednú snímku, v ktorej si ho zahral - film Temný rytier povstal - však Christian Bale nevidel.

06.01.2018 00:00
Herec Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic. Foto: ,
Herec Christian Bale a jeho manželka Sibi Blazic.
debata

Štyridsaťšesťročný herec to vysvetlil v relácii Happy Sad Confused, kde sa priznal, že dôvodom bola tragédia súvisiaca s premiérovým víkendom premietania filmu v USA. V roku 2012 sa vtedy na premietaní snímky do kina dostal ozbrojený šialenec, ktorý sa nápadne podobal na zlosyna z filmu Banea. Zabil 12 ľudí a ďalších 70 zranil.

Producenti filmu vtedy v súvislosti s tragickým incidentom zrušili všetky ďalšie slávnostné premiéry a mnohí herci sa zúčastnili na spomienkových bohoslužbách venovaných obetiam. Bale vraj práve pre streľbu v Aurore nebol schopný vidieť film.

„Doteraz som nebol schopný pozrieť si ten film. Práve pre tragédiu, ktorá sa vtedy stala. Nedokázal by som sedieť, pozerať sa naň a nemyslieť na to, čo sa udialo v tom kine. Snáď jedného dňa toho budem schopný,“ komentoval držiteľ Oscara.

Priznal, že doposiaľ nevidel v úlohe Batmana ani svojho nástupcu – herca Bena Afflecka v snímkach, ktoré vznikli za posledné roky.

debata chyba
Viac na túto tému: #komiks #tragédia #Batman #Christian Bale

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...