Právnik žaluje Weinsteina za pokus zmariť vyšetrovanie znásilnenia

Právnik, ktorý zastupoval herečku Paz de la Huerta, podal žalobu na Harveyho Weinsteina a bývalého newyorského prokurátora.

07.01.2018 11:56
Producent Harvey Weinstein na archívnom zábere. Foto: ,
Producent Harvey Weinstein na archívnom zábere.
debata

Tvrdí v nej, že dvojica sa dohodla na pláne, ktorým chceli herečku prinútiť, aby stiahla žalobu, ktorú podala na filmového producenta.

Firma Tensor Law právnika Aarona Fillera zahrnula v žalobe, ktorú podala v piatok v Los Angeles, Weinsteina, jeho spoločnosť a tiež advokáta Michaela Rubina, ktorý je bývalým zástupcom newyorského okresného prokurátora pre Bronx.

Filler tvrdí, že Rubin sa de la Huerte predstavil ako zástupca ženskoprávnej organizácie, no v skutočnosti bolo jeho cieľom rôznymi lsťami, vyhrážkami a vydieraním pomôcť Weinsteinovi. Herečku sa vraj snažil presvedčiť, aby zmenila právnickú firmu a stiahla žalobu, v ktorej Weinsteina vinila zo znásilnenia. De la Huerta síce vymenila právnikov, no žalobu nestiahla.

Rubin obvinenia odmieta a tvrdí, že Fillera nahnevalo, že stratil klientku. „Harveyho Weinsteina som nikdy v živote nestretol," vyjadril sa s tým, že herečku kontaktoval s cieľom pomôcť jej, aby producenta zatkli. Plánuje tiež podniknúť právne kroky proti Fillerovi.

Weinsteinova hovorkyňa Holly Baird sa v e-maile agentúre The Associated Press vyjadrila, že je šialené naznačovať, že by s tým Weinstein mohol mať niečo spoločné.

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #žaloba #právnik #Harvey Weinstein

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...