Gwyneth Paltrow v náručí milovaného muža! Láska ju robí ešte krajšou

Gwyneth Paltrow celá žiari. V náručí milovaného muža, producenta Brada Falchuka, pózuje na obálke magazínu GOOP.

10.01.2018 10:00
debata

„Cítime sa neuveriteľne šťastne, že sme sa stretli v takom okamihu našich životov, že na spoločných úspechoch a neúspechoch môžeme stavať zdravý a šťastný vzťah,“ uviedla dvojica pre reláciu Good Morning America v pondelok a po dlhom čase špekulácií potvrdila ich zasnúbenie.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

45-ročná oscarová herečka spoznala 47-ročného scenáristu a producenta v roku 2014, ich vzťah sa „prevalil“ v septembri 2015.

V novembri 2017 informoval magazín US Weekly ako prvý o ich zásnubách. „Obaja vedeli, že k tomuto momentu smerujú, ale nebola to pre nich až taká veľká vec, keďže obaja už predtým žili v dlhoročných manželstvách,“ citoval magazín zdroj z ich okolia. Ani jeden z páru však tieto informácie vtedy nepotvrdil. Hoci dvojica spolu randí tri roky, na červenom koberci sa ako pár doposiaľ neukázali.

Krehká blondínka prežila médiami sledované vzťahy, po jej boku boli muži ako Brad Pitt, Ben Affleck Chris Martin, s ktorým má dve deti. manželstvo s Chrisom Martinom vydržalo desať rokov.

Herečka sa okrem herectva zameriava aj na jej stránku GOOP, na ktorej sa venuje najmä propagácii zdravého životného štýlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Brad Falchuk

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...