Koniec zábavy! Meghan Markle zrušila účty na sociálnych sieťach

Snúbenica britského princa Harryho Meghan Markle v utorok zrušila všetky svoje účty na sociálnych sieťach.

10.01.2018 12:45
debata
Meghan Markle sa usmieva počas návštevy... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Britain Meghan Markle Meghan Markle sa usmieva počas návštevy rádiostanice Reprezent FM.

Americko-kanadská herečka, ktorá v minulosti s obľubou zdieľala rad detailov zo svojho súkromného života, sa tak podľa britských médií pripravuje na novú úlohu členky britskej kráľovskej rodiny. Harry si Markleovú vezme v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor 19. mája.

Markle zrušila svoje účty na Instagrame, Facebooku aj Twitteri, potvrdil oficiálne tiež Kensingtonský palác. Urobila tak údajne kvôli tomu, že „už ich istú dobu nepoužívala“. Markle, známa predovšetkým zo seriálu Kravaťáci, zverejňovala lifestylové príspevky tiež na webovej stránke The Tig, ktorú zrušila už v apríli minulého roka.

V decembri Markleovú na sociálnej sieti Instagram, na ktorej sa zverejňujú fotografie s krátkym sprievodným textom a takzvanými hashtagmi, sledovalo 1,9 milióna užívateľov. Na Twitteri mala vyše 350 000 takzvaných followerov a jej facebookovú stránku sledovalo takmer 800 000 užívateľov.

Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle... Foto: SITA/AP, POOL
Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a jeho snúbenica Meghan Markle odchádzajú z rozhlasovej stanice Reprezent FM v londýnskom Brixtone.

Harry s Meghan Markleovou mali v utorok na programe prvé oficiálne podujatie v Londýne. Vo štvrti Brixton na juhu britskej metropoly navštívili rádio Reprezent FM, ktoré mladým ľuďom umožňuje získať skúsenosti s prácou v médiách. Na mieste na snúbencov čakali stovky ich priaznivcov.

Vnuk kráľovnej Alžbety II. Harry je po svojom otcovi Charlesovi, bratovi Williamovi a jeho deťoch Georgeovi a Charlotte piatym v poradí následníctva trónu. Narodenie ďalšieho potomka Williama a vojvodkyne Kate tento rok na jar by ho malo ale odsunúť ešte o jednu priečku až na šiestu pozíciu.

Zasnúbenie s Markleovou, ktorá sa v roku 2013 rozviedla so svojím prvým manželom producentom Trevorom Engelsonem, predchádzal osemnásťmesač­ný vzťah.

debata chyba
Viac na túto tému: #účet #princ Harry #facebook #Instagram #rola #zrušenie #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...