Dá dieťaťu pár na zadok? Kelly Clarkson to priznala a potom... toto prišlo!

Speváčka Kelly Clarkson sa celkom úprimne rozhovorila o svojom materstve a výchovných metódach. To si však v Amerike treba dobre premyslieť, lebo ľahko môže prísť kritika, ba až verejné pohoršenie.

12.01.2018 00:00
debata (2)
Speváčka Kelly Clarkson. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Kelly Clarkson. Speváčka Kelly Clarkson.

Známa hviezda zo speváckej šou American Idol sa priznala, že občas dá svojim deťom „pár výchovných na zadok“. „Jasné, že to nie sú nejaké silné rany, ale občas moja dcérka dostane na zadok, ak neposlúcha,“ uviedla v rozhovore pre rádio-reláciu 98.9 The Buzz.

„Vyrastala som na juhu, takže na niečo také som zvyknutá. Ak by som skončila v riaditeľni, moja mama tam zavolá a dá povolenie riaditeľovi, aby mi dal pár na zadok,“ pokračovala so smiechom speváčka.

Zároveň však doplnila, že predtým než niečo také urobí, svoju dcérku River vždy varuje. „Počuj, ak neprestaneš, tak dostaneš pár na zadok, poviem jej. A ono to skutočne pomáha,“ opísala svoje výchovné metódy vo chvíľach, ak jej ratolesť nepočúva.

Po týchto slovách v rádiovom éteri sa však objavilo množstvo príspevkov na internete a v diskusiách, v ktorých sa verejnosť pohoršovala nad Clarksonovou. „Mala by si trošku naštudovať fakty predtým, než urobí také hlúpe verejné vyjadrenia. Bitka v deťoch podporuje násilné sklony,“ napísal jeden z užívateľov v diskusii na Facebooku. Druhý nazval Clarksonovú lenivým rodičom, ktorému sa nechce investovať čas do diskusie a výchovy s dieťaťom a uchyľuje sa k rýchlym riešeniam typu „bitka na zadok“.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #výchova #bitka #Kelly Clarkson #na zadok

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...