Kurnikovová a Iglesias sa pochválili dvojičkami! Sú nádherné

Slávny pár sa stal rodičmi dvojičiek v decembri. Svoje malé poklady ukázali prostredníctvom Instagramu.

17.01.2018 09:35
debata (1)

Enrique Iglesias (42) a Anna Kurnikovová (36) sa pochválili svojimi dvojičkami, keď zverejnili zábery Lucy a Nicolasa. Deti prišli na svet 16. decembra v Miami.

Napriek tomu, že dvojica svoju lásku či súkromie na sociálnych sieťach nijako špeciálne nikdy nezdieľala, dvojičkami sa slávni rodičia pochválili.

Ako prvý zverejnil fotografiu s bábätkom Iglesias, ku ktorej napísal: „Moje slniečko“. Dieťatko má zatvorené oči a oblečené je v pruhovanom overale s kapucňou na hlave.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Asi hodinu po Iglesiasovi zverejnila jednu fotografiu s bábätkom aj Kurnikovová s rovnakým komentárom ako spevák. Dieťatko v náručí tenistky nespí, ale sa usmieva počas toho, ako ho mama bozkáva na líce.

My Sunshine

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

Vzťah speváka a tenistky trvá dlhých 16 rokov. V roku 2001 sa sexi Anna objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť. Médiá aktuálne špekulujú aj o tom, že dvojica si tajne povedala „áno“. A to aj napriek tomu, že Iglesias sa v minulosti na tému manželsva vyjadril nasledovne: „Nemyslím si, že manželstvo niečo zmení. Možno aj preto, že moji rodičia sa rozviedli, no nemyslím si, že niekto miluje viac len preto, že to má na papieri. V dnešnej dobe nie je ani hanba mať deti "za slobodna“. Dôležité je byť dobrým rodičom a basta.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias #dvojičky

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....